main-banner-bg
logo

Creoserver, uw partner specialist in nieuwe & refurbished IT-producten

Onze missie is om u voortdurend de beste en meest betaalbare oplossingen te bieden voor uw IT-infrastructuur. Met ons uitgebreide assortiment aan servers, workstations, laptops en IT-onderdelen kunt u niet alleen bestaande hardware vervangen, maar ook op maat uw eigen hardware samenstellen wanneer deze verouderd is. We hechten ook veel waarde aan klantenservice en aftersales, zodat u optimaal kunt profiteren van de prijs-kwaliteitverhouding bij het oplossen van uw IT-uitdagingen. Bij Creoserver kunt u rekenen op betrouwbaarheid, deskundigheid en een partnership om uw doelen te bereiken.

Servicegerichte dienstverlening

Bij Creoserver vinden we het belangrijk dat onze klanten meer krijgen dan alleen het product dat ze kopen. We bieden een breed scala aan opties, zoals diverse betaalmogelijkheden, garantie, onze eigen bezorgservice en directe contactmogelijkheden. Op deze manier willen we laten zien dat aandacht, service en aftersales net zo belangrijk zijn als het product zelf.

Persoonlijke communicatie

Bij Creoserver houden we van korte communicatielijnen. We zijn gemakkelijk bereikbaar via e-mail en telefoon en staan graag voor u klaar, zowel bij de levering van uw product als in ons kantoor in Zwolle. Op onze werkvloer heerst een informele en persoonlijke cultuur, wat zich ook weerspiegelt in onze communicatie met klanten. We nemen de tijd om u te begrijpen en uw situatie te leren kennen. Bij ons wordt u altijd behandeld als een individu en nooit als een nummer.

Oplossingsgericht Meedenken

Bij Creoserver beschikken we over vele jaren aan kennis op het gebied van het samenstellen, testen en verkopen van IT-producten. Met trots kunnen we zeggen dat we deze kennis al voor duizenden klanten hebben kunnen toepassen. Het kiezen van het juiste product voor uw IT-infrastructuur is slechts het begin van het maatwerk dat wij leveren. We leren van elkaar en werken samen naar de beste oplossing die u zoekt. Bij ons staat u er niet alleen voor, maar kunt u rekenen op een gezamenlijke inzet voor uw succes.

Prijs en kwaliteit

Bij Creoserver hechten we veel waarde aan transparantie over wat u bij ons krijgt voor uw geld. We werken voortdurend aan het verkrijgen van de beste inkoopprijzen, zodat we u binnen ons assortiment de beste prijs kunnen bieden. Daarnaast bieden wij een hoog niveau van service en aftersales, wat andere aanbieders vaak niet kunnen bieden. Hoewel we zeer concurrerende prijzen hanteren, zijn we niet altijd de goedkoopste. We geloven namelijk dat er een verschil is tussen goed en goedkoop. En goedkoop kan uiteindelijk duurkoop blijken te zijn.